Betalt søk

Hjem / Tjenester / Betalt søk
Våre SEM-spesialister tar seg av oppsett og optimalisering av din markedsføring i søkemotor. Som Google Partner kan vi tilby oppdatert kompetanse innenfor et fagområde som er i konstant endring.

Annonsering i søkemotor (SEM)

Økt synlighet og umiddelbare resultater
Betalt annonsering i søkemotor gjør det mulig å dukke opp øverst i søkeresultatene når personer med et behov søker etter produktet eller tjenesten du tilbyr. Dette gir en unik mulighet til synlighet i det øyeblikket potensielle kunder er nær å gjøre en beslutning.

Målrettet annonsering
Med annonser i søkemotor har du muligheten til å målrette annonsene dine til spesifikke målgrupper basert på søkeord, geografisk plassering, demografi og andre kriterier. Dette hjelper deg med å nå ut til de riktige menneskene på rett tidspunkt.

Bygg og styrk kundeforholdet
Ved å engasjere publikum gjennom sosiale medier med relevant innhold, kan du skape en personlig tilknytning til sine kunder. Dette bidrar til å bygge tillit og lojalitet, og kan føre til økt kundetilfredshet og gjentatte kjøp.

Bedre kontroll og målinger
SEM gir deg full kontroll over budsjettet ditt og annonsens visning. Vi kan enkelt justere budene dine, målrette annonsene dine til bestemte tider på dagen eller uken, og få detaljerte analyser og rapporter om annonseytelse og ROAS (return on adspend).

Hvordan jobber vi med SEM?

Søkeordsanalyse og målgruppeidentifikasjon
Vi starter med å utføre en grundig søkeordsanalyse for å identifisere relevante søkeord og søkefraser som potensielle kunder bruker når de søker etter produktene eller tjenestene du tilbyr. Vi identifiserer også målgruppen din og skaper kundeprofiler for å bedre målrette annonsene dine.

Oppsett og optimalisering av annonsekampanjer
Vi oppretter og optimaliserer kampanjer på plattformer som Google Ads og Bing Ads. Dette inkluderer å skrive engasjerende annonsetekster, velge relevante søkeord, justere bud, målrette annonsene dine og optimalisere landingssider for å sikre høy konverteringsrate.

Kontinuerlig overvåking og optimalisering
Vi overvåker nøye ytelsen til annonsene dine, analyserer dataene og gjør kontinuerlige justeringer for å forbedre resultatene. Dette kan innebære å justere bud, endre annonsetekst, teste ulike annonseformater (som YouTube) og optimalisere landingssider for å sikre best mulig avkastning på investeringen din.

Trenger du hjelp til annonsering i søkemotor?

Ved å jobbe med oss kan du dra nytte av vår ekspertise innen SEM og oppnå økt synlighet, trafikk og konverteringer for bedriften din. Ta kontakt med oss i dag for å komme i gang med SEM-kampanjer som gir resultater.