Hvordan Norges beste skianlegg klatret til rekordsalg

Overgikk forventningene med smart digital markedsføring i en økonomisk tøff tid

SkiGeilo

Kundens utfordring.

I en tid preget av økonomisk usikkerhet, sto SkiGeilo, en trofast kunde av Media Performance gjennom flere år, overfor en betydelig utfordring for sesongen 2023/24. Med en nylig prisøkning på sesongkortene og en målgruppe som nå var mer budsjettbevisst enn tidligere, var det en forståelig usikkerhet rundt potensialet for salg. Dette satte ekstra press på årets earlybird-kampanje, ettersom forventningene var å i det minste matche, om ikke overgå, fjorårets imponerende resultater.

Hva leverte vi?

Meta

Google Ads

Rådgivning

Løsning.

Media Performance tok en proaktiv rolle som SkiGeilos digitale strateg og sparringspartner. Gjennom en grundig forståelse av digitale plattformer som META, Google, og innovative løsninger som samtykkebasert datalagring og serverside, utstyrte vi SkiGeilo med kunnskapen de trengte for å utnytte disse plattformenes fulle potensial. Vi overvåket nøye konkurrentenes strategier og tilpasset våre taktikker for å sikre at SkiGeilo forble et skritt foran. Dette inkluderte strategisk og operativ rådgivning innen performance markedsføring og optimalisering av annonsebudskap og prisstrategier.

Resultat.

SkiGeilos investering i Media Performance viste seg å være ekstremt lønnsom under earlybird-kampanjen. For hver krone investert i Media Performance (som dekker både annonsekostnader og byråkostnader), genererte SkiGeilo en imponerende inntekt på 9 kroner. SkiGeilo knuste også sitt eget salgsmål for sesongkort, med 21,74% sammenlignet med det opprinnelige målet, noe som også representerte en økning på 10,61% fra året før i samme periode. Dette resultatet illustrerer kraften i målrettet og kunnskapsdrevet digital markedsføring i en tid med økonomisk usikkerhet.

Kontakt media performance i dag

Ta kontakt og se hva du kan få til!

Bedriften/Virksomhetens navn
E-post
Melding
Takk for henvendelsen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre arbeider.