Mot Strømmen i Eiendomsmarkedet

Hvordan dristig digital markedsføring ga salg i et nedadgående marked

Midgard Trysil

Kundens utfordring.

Da mange eiendomsutviklere bremset nedpå grunn av et nedadgående marked, bestemte Midgard Trysil seg for å gå mot strømmen. Deres utfordring var å markedsføre og selge leiligheter i en tid preget av økonomisk usikkerhet, hvor tradisjonelle salgsmetoder ikke lenger holdt mål.

Løsning.

Media Performance tok en innovativ tilnærming og utviklet en unik kommunikasjonsstrategi for Midgard Trysil. Denne strategien omfattet en budskapsutforming som ikke bare fremhevet leilighetene, men også Trysil som en attraktiv destinasjon. Vi oppdaterte nettsiden med innhold som gikk utover den vanlige praktiske informasjonen, og malte et levende bilde av fritidsdrømmen. Videre implementerte vi en reklamestrategi for annonsegjenkalling og datalagring for å identifisere potensielle kjøpere i et utfordrende marked, og rettet spesielt annonsering mot det danske markedet for å utnytte den gunstige valutakursen.

Resultat.

Denne strategien resulterte i salg av 5 leiligheter i kampanjeperioden. I tillegg ble det oppnådd en bemerkelsesverdig lav gjennomsnittlig kostnad på kun 1.000,- per interessent. Dette viser kraften i målrettet og tilpasset digital markedsføring, selv i et utfordrende marked.

Kontakt media performance i dag

Ta kontakt og se hva du kan få til!

Bedriften/Virksomhetens navn
E-post
Melding
Takk for henvendelsen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre arbeider.